föreläsning & föreställning

HEJA VÄRLDEN OCH HEJA DIG!


Framtidens arbetsplats.


Lust och Motivation - Hur gör man?

Hur kan man ha kul och vara duktig på samma gång?

Vad utmärker effektiva team?


Livet är för kort för att inte ta hand om det. Att vara snäll är att vara smart.

Vi spenderar halva vår vakna tid på arbetet och med ökade krav är det viktigt att investera i trivseln. Inte bara för att få en mysigare eftermiddag, utan för att med en snällhet i taget -

putta vår organisation rakt in i framtiden.


En föreläsning för att höja empatin och energin på din arbetsplats till ännu högre höjder.


"Till alla mina lärare


det där lilla extra ni gav

var överhuvudtaget aldrig

något litet


det gav mig mitt liv. "

FRÅN ADHD TILL ABC


Bobs egen resa. Från skolan som inte fungerade till att erövra ett språk.

Språk är livslust!


För ungdomar och de som jobbar med dem....

VUXNA HJÄLTAR OCH VIKTIGA MÖTEN.


För er som sliter, och ibland glömmer bort vilken otrolig skillnad det kan göra.


Bob berättar om vuxna hjältar som med sin passion och närvaro gjort skillnad för honom och ett gäng andra genom historien.".

En hyllning till empatin!


Om Bob som föreläsare:"Exceptionellt bra! Över all förväntan. Bob Hansson tog alla med storm, charmig, rolig, påläst, genomproffsig, tänkvärd, otvungen. / Foyen Advokatbyrå, Affärsjuridik.”Kollegorna var som totalt förändrade" / Socialstyrelsen.


"Eleverna verkade uppskatta föreläsningen mycket. Citat: "Du är ju asgrym, du borde komma hit oftare" / Gymnasium, Mönsterås.


"Jag har en kille som normalt sett klarar av 10 minuter att sitta och lyssna men nu visade han att det kanske är vi lärare som inte kan fånga hans intresse. Han skruvade inte på sig en enda gång och följde Bob med blicken hela tiden, skrattade och levde sig in i hela föreställningen. Med tanke på killens diagnos så var detta en helt fantastisk upplevelse för mig ( och för grabbens skull också). / Gymnasium, Alvesta."


"Tack Bob,för att du finns!" / Svenska Röda KorsetÅhörarna var mycket nöjda. Bob har ju en förmåga att nå fram med det som vi alla tänker på och behöver lyfta fram och reflektera över. På sitt professionella sätt. En mycket bra kväll. / Försäkringskassan, Stockholm

FÖRLÄSNINGAR 2019


     B o b

SE EN KORT FÖRELÄSNING OM ATT SÄGA HEJ. (ENGELSKA)

- DET HÄR ÄR INTE

STAND UPP COMEDY

DET HÄR ÄR

STAND UPP MÄNNISKA!

/ DNCopyright © All Rights Reserved

LIVET - INTE SOM MAN TÄNKT SIG.


En till viss del improviserad föreställning full av poesi, komik, allvar och en liten radio.


”Har du gått på myten om att kontrollera ditt liv? Har du gått på lögnen att misslyckande är ett misslyckande? Har du dessutom slarvat bort en massa energi på att skylla dessa misslyckanden på andra, eller dig själv? Har du alldeles för många gånger ersatt livsnjutande med ångest, hopp med oro? Grattis! För du är som jag. Och grattis igen, för då har ditt liv en enorm potential att utvecklas till något mycket mer behagligt.” (Bob Hansson, ur Livet. Inte som man tänkt sig.)"Med energi, visdom och rikliga komik är han en sällsynt klok och förändrande injektion i den svenska lagomheten."